Децата да ходят да гледат сънчо
Известие
Collapse
No announcement yet.
Volkswagen купува Alfa Romeo?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеДа и еталона се оказа верен ,и плюс това някои от тези гонки в играта ги направихме на живо ,ето някои истини
http://www.vbox7.com/play:d9b409c7
http://www.vbox7.com/play:e401143f
резултата е същия и на живо ПРОБВАНОПървоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеДецата да ходят да гледат сънчо
Първоначално публикувано от alfamilano Покажи съобщение...Ламборджини никога не са има нещо общо с Италянското и с достойнството това е ФАКАН клонинг на Италиански автомобил но не е истински и оригинален.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Темата се изроди в лични нападки и стана безсмислена. Когато я отворя очаквам да видя новина за развитие на сделката, а намирам 2-3 страници караници кой-е-по-алфист. Бих предложил да се почисти и заключи до появата на истинска информация.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеБрех много велики разбирачи се навъдиха / и естественно оплескаха темата /
а за лека нощ вие по редовно го следите от мен
ХАЙДЕ НАНИ156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
ПО ПРИНЦИП САМО НЕ СЕ СЕЩАМ КО ИСКАШ ДА МИ КАЖЕШ С ТАЗИ ГАЛЕРИЙКА,ИСКАМ ТИ КАЖА ЧЕ АЗ Е ЗНАМ ОТ ДОСТА ОДАВНА ПРЕДИ ДА ЗНАЕШ ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ДОРИ,НИЩО ЛИЧНО И БЕЗ ТУЙ МИ Е НЕПРИЯТНО ДА ВЗИМАМ ОТНОШЕНИЕ ТАМ КЪДЕТО НЯКОИ СИ МЕРЯТ ПИШ.....ТЕ!Та май май нещо говорим на различни езици!Ма аз и аз къде съм тръгнал да говора ми ни хода да си издоя овчиците,кат са знам ко съм селско чадо непросветено!
Last edited by Old Fox; d.m.y г., 10:08.Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARIEX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV
Comment
-
Колегата искаше да ти каже/покаже/докаже, че говориш глупости. Конкретно за това, че Ламборджини не била истинска италианска марка. Останалите ти думи в темата бяха очудващи, но това изказване клони към възмутително.
Не разбирам откъде изваждаш такъв емоционален заряд и се вълнуваш така, сякаш са наредили да взривят автомобините заводи в Италия. Мислиш, че ако фВ купи Алфа, ще настъпи катастрофа, без да виждаш, че такава е настъпила вече - когато марката е била купена от Фиат.
То бива да си голям фен, ама нали знаеш, "че прекаления светец..." наистина прекалява.по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Както, вече казах момчета ФИАТ НЕМА да продава!!!
(Fiat Chief Executive) Sergio Marchionne, THERE IS NO PLAN TO SELL THE ALFA ROMEO!
...така, че предлагам поизродилата се, вече тема да бъде затворена!Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 10:37.
Comment
-
Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщениеКолегата искаше да ти каже/покаже/докаже, че говориш глупости. Конкретно за това, че Ламборджини не била истинска италианска марка. Останалите ти думи в темата бяха очудващи, но това изказване клони към възмутително.
Не разбирам откъде изваждаш такъв емоционален заряд и се вълнуваш така, сякаш са наредили да взривят автомобините заводи в Италия. Мислиш, че ако фВ купи Алфа, ще настъпи катастрофа, без да виждаш, че такава е настъпила вече - когато марката е била купена от Фиат.
То бива да си голям фен, ама нали знаеш, "че прекаления светец..." наистина прекалява.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от alfamilano Покажи съобщениеПО ПРИНЦИП САМО НЕ СЕ СЕЩАМ КО ИСКАШ ДА МИ КАЖЕШ С ТАЗИ ГАЛЕРИЙКА,ИСКАМ ТИ КАЖА ЧЕ АЗ Е ЗНАМ ОТ ДОСТА ОДАВНА ПРЕДИ ДА ЗНАЕШ ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ДОРИ,НИЩО ЛИЧНО И БЕЗ ТУЙ МИ Е НЕПРИЯТНО ДА ВЗИМАМ ОТНОШЕНИЕ ТАМ КЪДЕТО НЯКОИ СИ МЕРЯТ ПИШ.....ТЕ!Та май май нещо говорим на различни езици!Ма аз и аз къде съм тръгнал да говора ми ни хода да си издоя овчиците,кат са знам ко съм селско чадо непросветено!
Иначе е ясно, че не се сещаш, ама не съм и очаквал.
koolio, точно защото са катастрофа в маркетингово отношение, сега Alfa Romeo e на това дередже.
В автомобилния бизнес няма ли продажби - няма нищо, това е тъжната истина.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеКато ти гледам правописа, май наистина е по-добре да се заемеш с някакви други дейности, защото писането явно не ти се отдава.
Иначе е ясно, че не се сещаш, ама не съм и очаквал.
koolio, точно защото са катастрофа в маркетингово отношение, сега Alfa Romeo e на това дередже.
В автомобилния бизнес няма ли продажби - няма нищо, това е тъжната истина.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Отчитам го като грешка че се включих!Относно правописа ми мисля,че не те брига кой знае колко така,че тея коментари на беседката пред блока!А относно другите дейности ако искаш може ти дам малко безплатни уроцима ми мина времето да се забърквам в тъпички спорове по форумите,с такива кат теб! И един въпрос от къде произлиза Ламборджини и благодарение на какво,ма си отговарияй на ум не в темата!
Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARIEX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV
Comment
-
Първоначално публикувано от alfamilano Покажи съобщениеОтчитам го като грешка че се включих!Относно правописа ми мисля,че не те брига кой знае колко така,че тея коментари на беседката пред блока!А относно другите дейности ако искаш може ти дам малко безплатни уроцима ми мина времето да се забърквам в тъпички спорове по форумите,с такива кат теб! И един въпрос от къде произлиза Ламборджини и благодарение на какво,ма си отговарияй на ум не в темата!
Ми всички тук гледат, че ТИ си философа, та разясни!!!! Не, че никой не знае как да ползва Уикипедиа. Аз например останах с впечатлението, че се биеш в гърдите колко знаеш, но на никой в действителност не си го доказъл това твърдение. Ако си толкова начетен, обясни спокойно, нека и другите научат нещо ценно от теб.В спора се ражда истината, стига да не се изроди спора в арогантво отношение, то носи само негативи. Аз също мога да се ударя в гърдите и да кажа, че съм най-велик, но е по-добре това да се чуе от друг човек. Иначе си е чиста проба самохвалство.....
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЗа другото си прав, ама чак пък катастрофа след като са купени от ФИАТ ... 164, 146, 155, 156, 166 и други са от този период, но не бих ги нарекъл катастрофа, освен ако не говорим за такава в маркетингово отношение.
За съжаление Сашо Роман е много прав, катастрофата с фиат е толкова брутална, че няма как да дойде нова която, да е по-зле от тази. /мисля че някъде го бях написал в предишните ми постове/ Дано ФВ да купи марката и да налее пари, пари, пари, щото без тях нищо не става. И да започнат новите концепти от края на Алфа демек 75, тогава нещата може и да се получат, защото я си представете как би била една 156 на задно с 3.2 мотора и наистина готиният и интериор и така нататък....
Само заради факта, че колата е със задно и продажбите щяха да са много по-добри1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
Comment